Home

Beste Bezoeker,

Natuurtafel, webshop in houten speelgoed en natuur educatieve materialen!
Natuurtafel, webshop in houten speelgoed en natuur educatieve materialen!

Welkom op onze website! Deze website staat boordevol met informatie over Dieren, Natuur en Milieu onderwerpen. Zeer geschikt voor schoolopdrachten zoals spreekbeurten en werkstukken! Daarnaast heel veel wetenschappelijke informatie zoals bijvoorbeeld Biologie, Scheikunde en geografie!

 

leaves_1807779c

Geschiedenis

GEOlution, sinds 1998 op het internet met nieuws en informatie over natuur & milieu, planten & dieren, Wetenschap & Geschiedenis en een Atlas. Maar GEOlution bestaat al sinds 1996!

We zijn begonnen als een kleine website met slechts informatie over onze lokale natuur activiteiten. In de jaren daaropvolgend groeide de site al snel uit tot een informatieve site over alles wat je maar in de natuur tegen kunt komen.

Doneert u iets?

Aangezien het beheren van deze website voor ons een hobby is kun je je misschien wel voorstellen dat we tegen steeds grotere kosten aanlopen om de site in de lucht te houden. Niet alleen de inhoud groeit nog dagelijks, maar ook de bezoekers aantallen. Aan dit alles hangt een prijskaartje, middels advertenties konden we voorheen de site bekostigen, maar nu steeds meer mensen gebruik maken van adblockers wordt het voor ons erg lastig. Vandaar dat we je willen vragen iets te doneren, alle beetjes helpen en samen zorgen we er voor dat deze site in de lucht blijft! Door op onderstaande link te klikken kun je middels ideal een donatie overmaken!

Doneer nu, alle beetjes helpen! Klik hier!

Eén reactie

Laat een bericht achter