Wat is digital Design?

Wat is digital Design?

Leuke dingen ontwerpen met een tekenprogramma op je computer word ook wel digital design genoemd.

Voorbeelden van digital design

  • Ontwerpen van digiscrapkits of onderdelen voor deze kits
  • Ontwerpen van leuke afbeeldingen om op o.a. textiel en andere merchandise te laten drukken.

Waarom digital design?

Ten eerste natuurlijk voor jezelf, omdat het leuk is en omdat je er een aardig zakcentje aan kunt verdienen.

Ontwerpen van digiscrapkits

Wij ontwerpen ook digiscrapkits, deze zullen binnen korte tijd op de site terug te vinden zijn, daarnaast zullen we lesjes in verschillende onderwerpen aanbieden zodat ook jij snel aan de slag kunt. Meer digitaal scrappen

Ontwerpen van merchandise

Ook wij zijn al enkele jaren bezig met digital design, vooral het ontwerpen van merchandise is erg leuk en als je dan ook nog eens iets verkoopt is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Welke programma’s kun je gebruiken?

In principe is elk tekenprogramma wel geschikt, maar er zijn natuurlijk wel toppers onder de tekenprogramma’s. Goede gratis starter programma’s zijn the GIMP en Photofiltre, betere programma’s en helaas niet gratis zijn natuurlijk Photoshop en Paint shop pro.

Waar kun je onze merchandise vinden?

Wij verkopen onze producten via onze sites Lageodesign.com en Lageodesign.nl. Ook jij kunt bijvoorbeeld beginnen met het verkopen van je designs in een gratis basiswinkel op spreadshirt, cafepress of shirtcity.

Onze designs

Wil je onze designs bewonderen? Dat kan, klik hier en je ziet een overzichtspagina met thumbnails van onze ontwerpen met daarbij vermeld in welke shop je producten met die designs kunt vinden.

Vakbladen

Een hobby kan niet zonder goede literatuur, vandaar dus ook onze uitgebreide vakbladen sectie. Kijk dus snel of er een vakblad voor uw hobby is en neem direct een abonnement bij een van de English Magazines. Klik hier voor meer informatie over de verkrijgbare vakbladen.