Digital Scrapbooking

Digital Design > Digital Scrapbooking

Digitaal scrappen

Digitaal scrappen, digital scrapbooking oftewel computer scrappen is je digitale foto’s met behulp van gespecialiseerde software in een digitaal fotoalbum verwerken.

Voorbeelden

Bekijk eens onze voorbeelden

Gespecialiseerde software

De gespecialiseerde software bevat achtergronden, borders of frames en embelishments. Eigenlijk alles wat je in een gewoon scrapbook ook zou gebruiken alleen is alles nu 2 dimensionaal. Er zijn zeer veel scrapbookprogramma’s verkrijgbaar, sommige gratis andere kosten je wat geld. Sommige kun je alleen online gebruiken en andere moet je downloaden. Klik hier voor een overzicht.

Printen

Een digitaal scrapbook kun je natuurlijk uitprinten om aan iedereen te laten zien of zelfs af laten drukken bij de fotograaf voor een nog betere kwaliteit.

CDrom

Je kunt je creaties ook op een cdrom branden. Afhankelijk van de software moet je dan nog aanvullende programma’s gebruiken om er een echt doorbladerbaar album van te maken.

Software keuze

Het aanbod is groot, erg groot. Voor de meeste sofware moet je betalen en voor aanvullingen zoals pagekits moet je ook nog eens betalen. Sommige hebben echter ook gratis aanvullingen. We hebben eens een overzicht gemaakt met de aangeboden software…

  • Photomix
  • Lifetimez
  • Scrapbook factory de lux

Vakbladen

Een hobby kan niet zonder goede literatuur, vandaar dus ook onze uitgebreide vakbladen sectie. Kijk dus snel of er een vakblad voor uw hobby is en neem direct een abonnement bij een van de English Magazines. Klik hier voor meer informatie over de verkrijgbare vakbladen.

Digital Scrapbooking