Natuurlijk Knutselen

Overzicht van natuurlijke en creatieve technieken

Natuurlijk Knutselen is knutselen met behulp van natuurlijke materialen, oftewel met spullen verzamelt in de natuur, zoals schelpen, kastanjes, bladeren en noten.

Deze kun je het beste zelf bijeen rapen in de natuur. Op deze site diverse leuke ideetjes die niet duur zijn en bovendien nog eens gemaakt zijn van dingen uit de natuur… Dus eerst een heerlijke wandeling en dan thuis aan de slag…
verzamelen

Lijmen van natuurlijke materialen

In de meeste gevallen volstaat het gebruik van houtlijm, maar wil je je item op een andere ondergrond dan hout of papier plakken, dan zul je andere lijm moeten gebruiken. Dit zal bij de werkwijze duidelijk beschreven worden.
lijmen

Bewaren van Natuurlijke materialen

Leg natuurlijk materialen op een vochtvrije plek totdat je het gaat verwerken. Zorg ervoor dat de materialen los van elkaar liggen, bij voorkeur op wat kranten. Dit om schimmel te voorkomen.
drogen

Grimeren

Grimeren of het schminken van gezichten is een leuke hobby die niet alleen voor Carnaval of gemaskerde feesten bestemd is, maar voor elk kind met een beetje fantasie… Grimeren

Meer ideetjes

Op Home decoration tref je nog meer leuke ideetjes aan waarbij gebruik gemaakt word van natuurlijke materialen en natuurlijk ook onder de hobby Bloemschikken.

Vakbladen

Een hobby kan niet zonder goede literatuur, vandaar dus ook onze uitgebreide vakbladen sectie. Kijk dus snel of er een vakblad voor uw hobby is en neem direct een abonnement bij een van de English Magazines.

Geef een antwoord