Site pictogram GEOlution

Over ons

DSCF2368
GEOlution is een website die ontstaan is uit een hobby, een interesse in de natuur en de wil deze te beschermen. Beschermen door het aanbieden van zoveel mogelijk informatie over de natuur, want kennis is macht. Hoe meer je weet over al het moois op deze wereld hoe eerder je geneigd bent deze te beschermen.

Breed publiek

Omdat veel mensen geen direct kontact meer hebben met de natuur hebben we besloten om middels internet een zo breed mogelijk publiek proberen te bereiken. Via onze site wel te verstaan. En dan het liefst een zo veelzijdig mogelijke site waar mensen al dan niet toevallig op terechtkomen en blijven hangen. Juist omdat er zoveel te vinden en lezen is over het onderwerp van je keuze en de koppeling ervan naar de natuur.

Wij zijn geen bedrijf

Veel mensen vragen het ons, maar wij zijn geen bedrijf. Het is een hobby, een uit de hand gelopen hobby misschien, maar toch. We maken en onderhouden deze site in onze schaarse vrije tijd.

Nooit af…

Vandaar ook dat niet alle onderwerpen af zijn en de vraag is of dit ooit wel eens zo zal zijn… Ook kan het zijn dat er fouten op de site staan, tja we zijn ook maar mensen. Laat het ons weten via het contact-formulier, dan kunnen we ze verbeteren.

Steun ons

Aangezien het beheren van deze website voor ons een hobby is kun je je misschien wel voorstellen dat we tegen steeds grotere kosten aanlopen om de site in de lucht te houden. Niet alleen de inhoud groeit nog dagelijks, maar ook de bezoekers aantallen. Aan dit alles hangt een prijskaartje, middels advertenties konden we voorheen de site bekostigen, maar nu steeds meer mensen gebruik maken van adblockers wordt het voor ons erg lastig. Vandaar dat we je willen vragen iets te doneren, alle beetjes helpen en samen zorgen we er voor dat deze site in de lucht blijft! Door op onderstaande link te klikken kun je middels ideal een donatie overmaken!

Doneer nu, alle beetjes helpen! Klik hier!

Mobiele versie afsluiten