Inhoud van de website

Onderwerpen op deze site:

In eerste instantie staat op deze site het volledige lespakket dat wij ontwikkeld hebben voor het vakgebied ‘Mens & Natuur’ voor de onderbouw van het VMBO. Maar dit lespakket is eigenlijk bruikbaar voor alle onderbouw klassen in het voortgezet onderwijs. Het sluit aan bij de lesstof en kan desgewenst voor een groot deel zelfstandig uitgevoerd worden.

Daarnaast is het zo dat dit lespakket steeds aangevuld en uitgebreid wordt waardoor en een totaal pakket ontstaan dat aansluit bij de vakken biologie, scheikunde en GZW met sterke overlap naar andere lessen.

Als er optioneel staat wil dat zeggen dat het een aanvulling op het oorspronkelijke lespakket is. Dit zijn dus extra opdrachten, vragen, filmpjes en spelletjes die niet in het lespakket zitten maar wel een leuke aanvulling kunnen zijn om de lesstof nog beter te leren begrijpen!

Als er *gevolgd door klas staat is de les met een positief resultaat uitgevoerd in een desbetreffende klas, heb je zelf een les uitgevoerd en wil je dit meedelen stuur dan een mail naar info@arbocodi.nl

Begrippenlijst

Inhoud van de website