Lessen

ISS

De lessen staan per hoofdthema gerangschikt. Niet alles wat op deze site staat zit in het lespakket, sterker nog op deze site staat veel theoretische informatie waarvan er eigenlijk verwacht wordt dat leerlingen die al hebben, maar die toch even herhaalt worden…

Verdiepingsslag

Daarnaast tref je leuke extra dingen aan, zoals filmpjes en games. Extra verdiepingsopdrachten en nog veel meer dat met het heelal, het ontstaan van leven en de voorwaarden tot overleven van de mens op aarde, in een ruimtestation of een andere planeet te maken hebben.

Zelfstandig werken of samenwerkend leren

Leerlingen kunnen met het lespakket dus zelfstandig aan de slag en eventueel thuis een verdiepingsslag maken. Maar veel opdrachten worden als groepsopdracht aangeboden of zelfs gedemonstreerd voor de klas.

Online en Offline leren

Leerlingen kunnen zowel online als offline werken doordat het lespakket ook als geheel te downloaden is. De opdrachten kunnen echter ook online gemaakt worden en de resultaten kunnen zelfs naar je mailadres gestuurd worden maar ook opgeslagen of uitgeprint worden. Kortom, veel mogelijkheden met een lespakket!

Downloaden lespakket

Het lespakket kun je in zijn geheel hier downloaden.

Downloaden leraren handleiding

De lerarenhandleiding kun je in zijn geheel hier downloaden.

Onderwerpen op deze site

De onderwerpen op deze site kun je hier bekijken.

Lessen