web
analytics
Krentenbrood met stevia | GEOlution

    Verder op GEOlution

    Zoek op GEOlution

Krentenbrood met stevia

Heerlijk brood voor een zondagsontbijtje!

Benodigdheden:

  • 500 gram Bloem
  • 300 ml water
  • 10 druppels stevia
  • 10 gram boter
  • snufje zout
  • 10 gram verse gist
  • Flinke handvol krenten

Werkwijze:

Laat de krenten wellen in water. Eerst water in de broodbakmachine, vervolgens de bloem en daarna de andere ingredienten behalve de krenten. Zorg er wel voor dat gist en zout elkaar niet raken! Afbakken zoals de broodbakmachine voor witbrood aangeeft. Na de eerste piep de krenten toevoegen!

Citeer dit artikel als: Brouwers, C.I.J. (2013) Krentenbrood met stevia. GEOlution. https://www.geolution.nl/omgeving/huis-en-tuin/recepten/krentenbrood-met-stevi.htm

Zie ook

Lees verder

Comments

So empty here ... leave a comment!

Geef een reactie

Sidebar