
Benodigdheden:
- 40 gram cacaopoeder
- 35 gram boter
- 2 eieren
- 3 eetlepels agavesiroop
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 6 eetlepels karnemelk
- 20 gram steviapoeder
- 100 gram bloem
- beetje zout
- 1 zakje bakpoeder
- Vanille zakje
- 50 gram chocolade
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 160°C.
- Roer de cacao onder de boter.
- Klop vervolgens de eieren, zonnebloemolie, karnemelk, agavesiroop en de stevia door elkaar.
- Roer daarna in een grote kom de bloem, het zout en het bakpoeder door elkaar.
- Mix het botermengsel met het eiermengsel en de bloem door elkaar.
- Voeg daarbij het vanillearoma en de chocoladestukjes toe.
- Roer het geheel om tot je een glad deeg krijgt.
- Giet het deeg in een bakvorm en bak de brownies ongeveer 15 minuten in de oven.