Natuur

Hier vind je informatie over natuurgebieden in Nederland en en buitenland, over natuurstudie, natuurbescherming en natuurbehoud en natuurbeleving.

Het belangrijkste onderdeel wordt (we werken er hard aan…) het overzicht van natuurgebieden. Maar in Nederland en de buurlanden vinden we duizenden andere grote en kleine natuurgebieden en reservaten. We maken er een overzicht van per provincie, zodat je met een muisklik op de kaart de natuur kunt ontdekken.

  • Natuurgebieden
    Zoek je een natuurgebied? De werken hard aan een overzicht van honderden gebieden in binnen en buitenland. Op de kaart vind je in elk geval de Nationale parken terug en een aantal gebieden die wij belangrijk of de moeite waard vinden.
  • Fiets en wandelkaarten

    Je kunt nog zulke mooie kaarten online vinden, als je er op uit gaat met de fiets of lopend kun je niet zonder een goede en liefst gedetailleerde kaart. Wij gebruiken zelf topografische kaarten om de natuur in te gaan. 
  • Natuurstudie
    De natuur ingaan doe je om te ontspannen. Voor miljoenen mensen is natuur-beleven een manier van leven, wij noemen dat een geolifestyle. In de bossen en op de hei valt zoveel te ontdekken, van grote landschaps-elementen to de kleinste dieren zoals mieren.Natuurstudie kan zonder hulp, maar wel met hulpmiddelen. Daarom geven we ook informatie over  veldgidsen, tabellen en loepjes etc.

Related Items

1 reactie

  1. […] Natuur […]

Geef een reactie